Welcome
Welcome to <strong>Akademija uspeha</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

zivot i sitnice zbog kojih gubimo zivce....???

zivot i sitnice zbog kojih gubimo zivce....???

Postby nemanjaa on Sat Jan 05, 2008 11:11 am

dešava li vam se često ,da se iznervirate ili ubedačite zbog nekih totalno apsurdnih i nevažnih stvari...?

meni da i to bogme redovno...skoro svakodnevno.... e i stalno kažem sebi kako se to ponoviti neće, al uzalud...
pokušavam uvek da sve posmatram sa nekog višeg aspekta tj. pokusavam da si utuvim u ovu moju ludu glavu da je život kratak tj. da treba uživati u životu, stalno se "igrati" sa njim...
al ko što rekoh uzalud.....

kako vi reagujete kod slišnih stvari.. tj. nervirate li se za sitnice ili ste dovoljno "veliki" da to prevazidjete... ???
nemanjaa

Postby dragana on Tue Jan 08, 2008 12:24 am

Ne bih se ja svrstala ni u jednu od ove dve kategorije. Ne nerviram se cesto zbog sitnica, ali ni ne vidim sebe kao ‘veliku’..iako nije da se nisam trudila da ‘ posmatram sa sireg aspekta’..
Mislim da sam prestala da se nerviram zbog sitnica onda kada sam naucila da se smejem apsurdu.
Te sitnice su uglavnom one sto ispadaju po Marfiju.. E, kad se to desi…to mi dodje kao dobar vic :wink: Nasmejem se nebulozi i krenem sve ponovo…Eto.
Jeste zivot kratak, ali je jos vise smesan :D
dragana

Return to Život