Welcome
Welcome to <strong>Akademija uspeha</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Krijete li svoja osecanja?

Krijete li svoja osecanja?

Postby dragana on Sun Apr 29, 2007 8:18 pm

http://bestnetpostcards.com/funvideo.html

Ovo je povodom one teme o gledanju u oči i mogućnosti/nemogućnosti da se sakriju osecanja…pa shvatih da ja ustvari ne znam za situaciju u kojoj bih želela da sakrijem osećanja, mislim možda ne bih odmah krenula u akciju, iz ovih ili onih razloga, ali ipak ne bih krila osećanja. Vi? Da li je uopšte i kada poželjno sakriti osećanja?.
dragana

Postby jeja on Mon Apr 30, 2007 5:21 pm

eve ti je situacija, odmah: kad budes posramljen pred grupom (napravis budalu od sebe/neko napravi budalu od tebe)...
u tim situacijama, ja bi volela da mogu da ih sakrijem.. ali.. eto... :(

mada, opet, mislim da ne treba.. ali tesko je biti iskren prema sebi :)
vise je pitanje da li ste spremni da ne sakrijete osecjanja, bilo kad bilo gde?

for who knows sta se onda moze desiti ... ?..

grl!
jeja

Postby Annabella on Mon Apr 30, 2007 10:02 pm

Kriti osecanja mozda i samo mozda ima smisla kad ste u starijim razredima osnovne skole. Sve posle toga donosi samo probleme. Ako izuzmemo neke pojedinacne situacije, u kojima je to ok, ali one se zaista mogu nabrojati na prste, ostaje sta?
Kriti osecanja znaci biti neiskren. Time se uplicemo u citav spektar ponasanja i postupaka koji nas opterecuju, koji nas guraju jos dublje u problem. Jer da bi problem bio resen, mora prvo da se utvrdi sta je po sredi, jel?
Na kraju sta postizemo kada se krijemo. Time obmanjujemo osbu sa kojom komuniciramo, a ni jedna dobra stvar, zaista dobra, ne moze pocivati na obmani…
Annabella
Site Admin

Postby dragana on Mon Apr 30, 2007 11:33 pm

http://bestnetpostcards.com/funvideo.html

'Ako izuzmemo neke pojedinacne situacije, u kojima je to ok, ali one se zaista mogu nabrojati na prste'???

svidja mi se drugi deo :).
dragana

Postby speculatrice on Sun May 13, 2007 1:30 pm

da, pozeljno je nekad prikriti osecanja...na kratko bar... ne bum tras na izvolte. zasto bi uvek pricao/pokazao sta osecas......malo cekas, razmislis...mozda mislima i promenis osecanja (to je vrlo moguce)
u krajnjoj instanci ih ne krijes, jer si to sto jesi...
ipak, malo varis i prezivas, pa lepo plasiras
bolje je tako
speculatrice

Return to Ljubav,brak,odnosi...