ModestY wrote:Zdravo svima! Mozda i vi mozete da mi pomognete u problemu koji me muci..
On i ja smo bili zajedno 6 godina, od moje 17e do 23.. Bio mi je najveca ljubav. Raskinuli smo bezveze, nakon mnogo glupih svadja i pomirenja, a i kad se on preselio.
E sad, sreli smo se preko neta pre par nedelja, i poceli da chatujemo. Ja imam porodicu, on ima porodicu, ali kad sam ga tako srela, potpuno sam se izgubila i pocela da placem, drhtim, prosto nisam mogla da poverujem da je to on. Ispada da sam sve ovo vreme mislila na njega.
Sad se cujemo svaki dan, sve mu pricam, sve on meni prica i ja vise ne znam sta da radim. Mnogo mislim na njega, potreban mi je, ali zelim da prestanem sa tim jer necju nikog da povredim. A ne znam kako.
Pokusavala sam, ali to je jace od mene.. A postaje mi sve teze i teze.
I don't know what to say???
Postoje samo 2 opcije a to su ostaviti muza i decu povesti sa sobom (ako ih imate) ili ostati sa muzem i zaboraviti na staru ljubav u ljubavnom smislu vec ga zadrzati kao iskrenog i potrebnog prijatelja... Koju cete opciju izabtrati zavisi iskljucivo od vas same i od vaseg odnosa sasuprugom???
Da li je vredno? Koliko se ta vasa stara ljubav u medjuvremenu promenila?
Da li ce vam biti isto, bolje ili mozda cak i gore kada ponovo budete zajedno???
To su pitanja na koja treba sami sebi da odgovorite...no ako odgovora nema ja uvek preporucujem malo vise glave a apomalo i srca ali nek vam glava bude vodilja da celo telo patilo ne bi.
Toliko od mene za sada
Znam ,znam lako je deliti savete teze prihvatiti, a moj poslednji savet je da slusate samo sebe da kasnije ne biste dosi u situaciju da optuzite nekog drugog za vase greske.
pozdrav veliki