Welcome
Welcome to <strong>Akademija uspeha</strong>.

You are currently viewing our boards as a guest, which gives you limited access to view most discussions and access our other features. By joining our free community, you will have access to post topics, communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload content, and access many other special features. Registration is fast, simple, and absolutely free, so please, <a href="/profile.php?mode=register">join our community today</a>!

Da li ste doživeli nešto izuzetno pozitivno

Da li ste doživeli nešto izuzetno pozitivno

Postby nesazmaj on Mon Apr 30, 2007 8:04 pm

Da li ste doživeli, videli ili čuli nešto što je ostavilo dubok pozitivan utisak na vas. Nešto što vam je potkrepilo veru u ljudske vrednosti, dobrotu čoveka, smisao života, harmoniju univerzuma...nešto što vas je inspirisalo ...Ispričajte nam, da i nama bude lepše
nesazmaj

Postby Annabella on Mon Apr 30, 2007 10:14 pm

Meni je trenutno jako potrebno nesto da me oraspolozi...
Dakle ljudi, da cujemo! :D
Lepo je kad mozes svojim pozitivnim iskustvima da obogatis tudje zivote.
Annabella
Site Admin

Postby American on Tue May 01, 2007 3:26 pm

Slusajte muziku. Iz mojih zvucnika cuje se zanimljiva ideja obrade sopstvenih hitova jednog alternativnog benda, svira samo klavir. Pozitivno je razmisljati o tome kako je afirmisani muzicar koji pravi gomilu para uopste nasao motivaciju da se pozabavi necim toliko delikatnim, neubicajenim, neprofitnim.
Pogledajte dobar film. In Pursuit of Happyness je retko dobra prica. :wink:
American

Postby jeja on Wed May 02, 2007 1:41 pm

hehe, gde samo da pocnem...

-kad sam ostala bez posla i bez stana u londonu, desilo se da decko koga sam samo povrsno znala, dodje po mene, pokupi me i pritom svoju zurku za rodjendan prospusti da bi mene tesio ispred jednog malog pozorista u ealingu... neveroovatno.. da mi njega tu nije bilo, vratila bi se za beograd verovatno mnogo pre...

*poljski glumac, koji me vodao po berlinskoj stanici, potpuno zbunjenu sa nemackim i ostalim, i na kraju jedva stigao na svoj voz

*ove nove godine, madjarska beskucjnica mi je dala novcicj za srecju jer sam joj dala cigaretu..

*back to balkans: drugari u kafani koji su mi napravili zurku iznenadjenja za poslednji uslov, nakon zurke koju sam ja u to ime organizovala sa: pa jejo, tamo ti niko nije cestitao...

*ljudi sa kojima se druzim.. i koliko su tu za mene, i sve moje lude i deje, i podrska koju imam od njih... heeej..malo li je?

uf, koliko toga ima, breee... :))

sedim ovde, i ne znam sta cju pre :). no, posto kod kucje nisam, ima toga i na blogu travelogu :) te koga zanima

http://ayvida.blog.com

hvala na temi, super je!
jeja

Return to Život